preskoči na sadržaj

Osnovna škola Novi Marof

 

Dobro došli na stranice

Područne škole Mađarevo!

( šk. god. 2016./2017.)

Sportski dan u prirodi

(Zdenčine, 13. 6. 2017.)

 

Etno kutak 2. i 3. razreda

Svake godine, učenici Etno grupe škole, na kraju nastavne godine izlažu svoje radove na kojima su radili kroz školsku godinu. Ove godine to je bila „Škrinjica z blagom“, zbirka tema obrađenih  uz blagdane kroz godinu te tradicijski običaji vezani uz blagdane, ali i uz svakodnevni život u prošlosti. U škrinjici su se našle i fotografije učenika Etno grupe sa sudjelovanja na priredbama i svečanostima održanima u školi kroz godinu te zavičajni riječnik. Nema sumnje da su učenici puno naučili, ali osnovni zadatak Etno grupe je očuvanje zavičajnog edintiteta i njegovanje ljubavi prema kulturnoj baštini. Pohvaljujem učenike za uloženi trud i suradnju u radu. G. R.

 

Izlet u Samobor - Divlje vode

(2. 6. 2017.

Napokon je došao i taj dan, dugoočekivani izlet na kraju nastavne godine u Samobor i Bio – opark „Divlje vode“. Vidno uzbuđeni, učenici su sa nestrpljenjem pogledavali na sat jer je u 8h bio dogovoreni polazak. Dolaskom našeg prijevoza, flixbusa, raspoloženje se dodatno povećalo spoznajom da u tom busu imaju wifi, a to je u današnjem mobiteliziranom svijetu, jaaaako važna stavka.

Vrijeme je bilo za poželjeti, naš vodič Željko i vozač Darko, također, u skladu sa vremenom jer smo brzo kliknuli. Sve je obećavalo dobar izlet. I zaista, nismo se prevarili.

U Samoboru smo posjetili crkvu sv. Anastazije i Samoborski muzej, u sklopu kojeg je i etnografska zbirka no, da se zna; mi u Etno selu „Gradišće“ imamo zbirku koja može stati uz bok ove pa su naši učenici gledali „već viđeno“.

Po završetku obaveznog dijela, ostalo je malo vremena za šetnju gradskim trgom i pokoji sladoled, a onda za nekih četrdesetak minuta lagane vožnje, našli smo se u okruženju brda visokih do neba i prekrasne doline Bio- parka Divlje vode.

Kutak prirode kao da je izgubljen u nekom drugom vremenu, bez sata, bez prolaznosti, jedino divlje vode teku nepovratno...U tom skrivenom kutku, učenici su si mogli dati oduška na prostranom travnatom prostoru i na igralištu prepunom zabavnih sadržaja, bez opasnosti od prometa i grubog asvalta. Ipak, njazanimljivije je bilo jahanje na poniju i vožnja vlakićem oko imanja. Vrijeme do 16h je proteklo u igri i razonodi, a onda je uslijdio povratak u stvarnost.

Sretni i umorni, puni dojmova, vratili smo se u naše Mađarevo gdje su roditelji već sa nestrpljenjem čekali svoje male turiste.

Moram reći da su učenici zaslužili pohvalu za lijepo ponašanje i poslušnost. Svakoj učiteljici mogu biti na ponos. Također moramo pohvaliti našeg stričeka vozača  Darka za ugodnu vožnju, kao i vodiča Željka za profesionalno odrađen izlet. Tko zna kuda nas putevi odvedu dogodine? G.R.

        

 

                       

 

Utrka Grada Novog Marofa

(26. 5. 2017.)

Za jednu tako malu područnu školicu kao što je naša sa svega tridesetak učenika, ostvariti ove lijepe rezultate u sportu itekako je važno i poticajno. Uza sve obrazovne sadržaje nastave, uvijek nastojimo promicati zdravo življenje i bavljenje spotrom. Učenici su visoko motivirani i zainteresirani za sudjelovanje u svim oblicima rada, a tada rezultati ne izostaju. Naši trkači zaslužuju svaku pohvalu i, dakako, podršku za sve njihove buduće životne trke  G.R.

Matija Horvat - 1. mjesto u kategoriji dječaka 2. r.

Emanuel Falat - 2. mjesto u kategoriji dječaka 4. r.

Lorena Ferenčina - 3. mjesto u kategoriji djevojčica 4. r.

BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!

 

Susret s lovcima LD "Grebengrad"

(25. 5. 2017.)

U četvrtka, 25. svibnja, nakon dužeg vremena kako nismo odlazili na susjedno nam brdo Krstićevo, isplanirali smo terensku nastavu i odlazak u obližnji Lovački dom ''Grebengrad'' te smo bili gosti dragih nam sumještana lovaca mjesta Mađareva.

Uz lagani uspon, zadihani i zajapurenih lica, brzo smo stigli na naše odredište. Tamo nas je dočekalo iznenađenje. Nekolicina članova lovačkog društva pripremila nam je okrijepu poput prave gozbe. Stolovi su bili prepuni raznih grickalica i sokova, tako da su učenici brzo nadoknadili svu potrošenu energiju koju su, penjući se na brijeg, izgubili.

Domaćini su nam pripremili projekciju filma o divljim životinjama u Hrvatskoj te nam  pričali o ulozi lovaca u očuvanju životinjskog svijeta. Nakon odgledanog filma,  demonstrirali su nam gađanje glinenih golubova, na opće oduševljenje učenika, posebice dječaka. Nema sumnje da je svaki od učenika poželio iskušati lovačku pušku, ali na to će još morati pričekati koju godinicu. U svakom slučaju nadamo se da će bar neki od sadašnjih dječaka odlučiti postati lovac i nastaviti plemenitu djelatnost ovih ljudi.

 Vrijeme u ugodnom društvu brzo proleti pa je naš boravak prošao u trenu. Nakon zajedničkog fotografiranja i srdačnog pozdravljanja, zaputili smo se put naše školice puni dojmova noseći sa sobom ''lovačke suvenire''-prazne čahure i glinene golubove.

Ovaj oblik nastave učenicima je daleko zanimljiviji, a ako se k tome doda boravak na svježem zraku i kretanje, mislim da smo višestruko ostvarili zadatke nastave. G.R.

 

             

 

Radionice u Etno parku "Gradišće"

(26. 4. 2017.)

U narodu postoji izreka „Bolje da selo zgine neg da se običaji dotrgneju“ pa tragom te poslovice mi se zaputismo, po dobrom starom običaju, u naše obližnje etno – selo „Gradišće“ i ne znam po koji put, ali to je nebitno! Bitno je to da se svakom ponovnom odlasku jednako veselimo, ako ne i više, jer uz boravak na čistom zraku i u prirodnom okolišu, uvijek se iznova oduševimo novim idejama i kreativnim radionicama koje nam pripreme vrijedni članovi udruge, neumorni entuzijasti i zaljubljenici u kulturnu baštinu.

 Ono što nam svake godine ne ide baš na ruku, jesu vremenske prilike koje zaista znaju biti varljive pa nas uvijek drže u neizvjesnosti do samog polaska.

Ovog proljeća su proljetni praznici bili u vrijeme obilježavanja Dan planete Zemlje, tako da smo promijenili prigodu posjeta i sadržaj radionice. No, bez obzira na sve, te srijede uživali smo u izradi čestitaka za Majčin dan, od prirodnog materijala. Raznoraznim sjemenkama nastajali su prekrasni mozaici s motivima cvijeća. Trebalo je malo spretnosti i malo više strpljenja pa da se imamo čemu diviti.

 U igri i druženju, u nastavi bez ploče i knjiga, vrijeme je brzo proletjelo. Svojom uobičajenom gostoljubivošću, po završetku radionice, domaćini su djecu počastili grickalicama, a učiteljice kavicom. Tko zna što nas čeka sljedeći put kad dođemo? No, živi bili – pa vidjeli!! G.R.

 

     

 

Likovna radionica

U petak, 7. travnja, u našoj je školi održana likovna radionica na temu "Ja mogu..." u okviru projekta "Uz tebe sam" koji se provodi u našoj županiji. Sudjelovali su učenici od 1. do 4. r. PŠ Mađarevo i učenik posebnog odjela OŠ Novi Marof koji u našem 4. r. pohađa odgojne nastavne predmete. Ovom se radionicom nastojalo dodatno podići svijest o potencijalima učenika s teškoćama i njihovih suučenika u razredu i u školi, te o njihovoj svakodnevnoj suradnji, komunikaciji i zajedništvu.

Nekoliko vrlo uspjelih likovnih uradaka bit će poslano u Varaždin gdje će Stručno vijeće odabrati radove za izložbu koja će se u lipnju održati u zgradi Varaždinske županije. Ostali zanimljivi radovi bit će izloženi u prostoru PŠ Mađarevo.

                       

 

"Klokan bez granica"

U četvrtak, 23. ožujka 2017. g. održano je međunarodno matematičko natjecanje "Klokan bez granica". U našoj je školi u skupini Leptirići sudjelovala učenica 3. r. Marta Falat, a u skupini Ecolier natjecali su se učenici 4. r. Emanuel Falat, Lorena Ferenčina, Luka Lugar, Nika Međeral i Sanjin Milevčić.

 

Proljetni ugođaj u našoj školi:

 

Ples pod maskama

s prijateljima iz posebnog odjela

(27. 2. 2017.)

LUDO, OTKAČENO I VESELO!

Tako bi se u najkraćim crtama mogao opisati ovogodišnji Ples pod maskama. Zar bi maškare mogle biti drugačije? Naravno, u našoj školi i inače ne nedostaje veselja, a ovo je prilika kada se to veselje i "otkačenost" može bez zadrške pokazati, a da nam nitko ne zamjeri.

No, što ovogodišnji maskenbal razlikuje od svih dosadašnjih? Kako to obično biva; dobar glas daleko se čuje,a oni koji su ikad imali prilike raditi u našoj školici, mogu to i potvrditi.Tako je nastala ideja između kolegica koje imaju zajedničkog učenika da čitav posebni odjel dođe taj dan k nama u GOSTE. Naime sa posebnim odjelom povezuej nas učenik Bartol. Ispostavilo se da je to bio pravi pogodak. Nama je bilo drago što imamo goste, a nadam se da je i njima bilo jedanko lijepo sa nama.

Učenici su već maskirani došli od svojih kuća. Bili su maštoviti i kreativni pa je jedna maska bila ljepša od druge, jedan kostim originalniji od drugog. Vidno uzbuđeni bili su prvašići, kojima je ovo bio prvi školski maskenbal. Treći sat je nastupilo opće veselje. Najprije se održao tradicionalni Ples pod maskama.

Za prva 3 mjesta  osigurane su i slatke nagrade u obliku čokolada. Ovogodišnji parovi pobjednici su:

  1. Mjesto: Sanjin i Nikola (4.r.)
  2. Mjesto: Nikola(2.r.) i Fran (1.r.)
  3. Mjesto: Karlo i Antonio (1.r.)

Nakon proglašenja 3 pobjednička para „Plesa pod maskama“ održan je izbor za naj-masku po razredima.

 U vrlo žestokoj konkurenciji bio je težak zadatak izabrati najbolje maske po razredima. Naposljetku su proglašeni i pobjednici, a to su:

 

  • u 1.r. Marija Gazdek
  • u 2.r. Matija Horvat
  • u. 3.r. Martin Pažur
  • u 4.r. Nikola Međeral.

 

Pobjednici izbora za naj-masku dobili su diplome i slatku nagradu – čokoladu, a svi ostali učenici, utješne nagrade- bombone. Učiteljice su sa svojim maskama bile izvan konkurencije, a o njihovim kostimima prosudite sami. Mišljenja sam da za svojim učenicima ne zaostaju niti korak.

Dogodine, pozivamo sve željne veselja i druženja da nam se pridruže na još jednom „Plesu pod maskama“. G.R.

Živi bili, pa vidjeli!

 

 

 

 

Školsko natjecanje iz matematike

(26. 1. 2017.)

U četvrtak je u OŠ Novi Marof održano školsko natjecanje iz matematike za učenike od 4. do 8. razreda.

U kategoriji učenika 4. razreda  iz OŠ Novi Marof i područnih škola natjecalo se ukupno14 učenika. 

Sanjin Milevčić, učenik PŠ Mađarevo, ostvario je izvrstan rezultat i zauzeo drugo mjesto (44/50 bodova).

BRAVO!smiley

 

Nastup na

1. KAJkavskom vikendu v Marofu

(22. 1. 2017.)

Na smotri dječjeg kajkavskog pjesništva održanoj 22. siječnja u velikoj dvorani KC "Ivan Rabuzin" svoje su pjesme, između 36 ukupno prijavljenih učenika iz nekoliko škola, veoma uspješno izvele i tri učenice 4. razreda PŠ Mađarevo:

Leona Ipša - pjesma  Anđeli v sniegu (2. mjesto ocjenjivačkog suda)

Nika Međeral - pjesma Zima v selu (među prvih 10 najuspješnijih radova)

Lorena Ferenčina - pjesma  Prvi snieg.

Čestitke svim natjecateljima ove manifestacije!

 

 

Božićna priredba u našoj školi

(22. 12. 2016.)

Toga četvrtka u našoj maloj školi ponajmanje je nedostajalo uzbuđenja. Učenici, jednako kao i učiteljice, s nestrpljenjem su iščekivali početak ovogodišnje božićne priredbe. Prilika je to da se svatko pokaže u najboljem svjetlu jer, iako nas ima malo, svatko od nas ima dara za nešto drugo, tako da su učiteljice nastojale sve talente okupiti u završnu svečanost i pokazati svima prisutnima kako trud i volja mogu biti dobra kombinacija za kvalitetan program.

Na repertoaru su se našle prigodne pjesme, recitacije, gluma, ples...veselja i ritma bilo je napretek, pa gledatelje ni trenutka nismo prepustili dosadi i monotoniji. U prepunom hodniku posjetitelja tražilo se mjesto više odakle bi se program mogao dobro pratiti jer pozornica nije ništa drugo nego dio hodnika.

 Kroz ovogodišnji program vodili su nas učenici četvrtog razreda, Emanuel i Sanjin, a ovaj prostor stranice svakako je premali da bi na njemu bile prikazane sve fotografije točaka programa. Sat vremena je brzo prošao, a do sljedeće prilike i nove božićne priredbe bit ćemo za godinu dana stariji, pretpostavljam i za hrpu stvari pametniji. Zahvaljujem svim sudionicima i njihovim mentorima na divno odrađenom programu.G.R.

 Učenicima želimo odmor od školskih briga i pokoju pahulju snijega, a svima zajedno

blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

Djelatnice PŠ Mađarevo

  

Prirodoslovlje od najranije dobi

- suradnja sa SŠ Novi Marof

(16. 12. 2016.)

Svi oni koji rade na našoj područnoj školi, kao i roditelji čija djeca su polazila i polaze našu školu, jako dobro znaju da smo uvijek otvoreni za sve oblike suradnje u spoznaji novih stvari koje nas okružuju. Iz suradnje, koju smo do sada sa mnogima imali, proizašli su zanimljivi i obogaćeni satovi nastave, koji su, vjerujemo, posijali sjeme u male znatiželjne glavice iz kojih će jednog dana niknuti tko zna kakva nadahnuća i otkrića.

Tog petka vrata svoje škole otvorili smo gostima iz Srednje škole Novi Marof, točnije profesorici Manueli Maltar i njezinim mladim suradnicima: Viktoriji Meštrić, Valentini Vuradin,Heleni Gazdek,Valentinu Košćaku, Tomislavu Ivanušecu i Alenu Mikulčiću kako bi nam približili prirodoslovlje od najranije dobi.

 Za sve ono što su nam putem radionica prikazali i odradili, trebalo se itekako dobro pripremiti, tako da u fizici i kemiji zasigurno nije dovoljno zamahnuti „čarobnim štapićem“ da bi se pravilno izveo pokus. Prirodne reakcije imaju svoje zakonitosti, za što smo mogli čuti objašnjenja, a učenici su i sami sudjelovali u izvođenju nekih pokusa pripremljenih kroz 4 različite skupine.

Vrijeme je naprosto curilo, oduševljenja nije nedostajalo, a znatiželja se mogla napipati na svakom radnom mjestu. Nakon razmjene diploma za male znanstvenike i slatkih paketića za naše goste, uslijedilo je zajedničko fotkanje i obećanje da ćemo se svakako vidjeti,možda već na proljeće, opet s nekim novim i zanimljivim temama iz prirodoslovlja jer svaka spoznaja otvara nove vidike razumijevanju svijeta koji nas okružuje.

Zahvaljujemo našim gostima, prvenstveno profesorici Manueli koja uz svoju redovnu satnicu pronalazi vremena za ovakva nadahnuća. G.R.

 

Sveti Nikola u našoj školi

(5. 12. 2016.)

U ponedjeljak smo u našoj školici, već tradicionalno kao i svake godine, imali  svečanost povodom Nikolinja.

 Nikome ni najmanje nije smetalo što je to dan ranije nego  kalendar kaže, a kako i bi kad su u pitanju nesvakidašnja događanja i slatki pokloni za koje se, barem jednom u godini ,moraju pošteno izglancati čizmice. (Po mogućnosti sa što višom „sarom“ jer u takve najviše stane!)

Đaci su bili vidno uzbuđeni tako da su sadržaji nastave toga dana, razumljivo, bili u drugom planu. S učiteljicama su pripremili točke programa kojima će, kako i priliči, dočekati i uveseliti sv. Nikolu ne bi li vreća s darovima bila što izdašnija. Našlo se tu red pjesme, pa red recitacija i tako redom...S pjesmom je započela i završila svečanost. Sveti Nikola je došao nečujno, kako i dolikuje, kroz prozor u zbornici tako da ga nitko nije primijetio, i zadovoljan programom podijelio slatke paketiće na opće veselje svih prisutnih.

Ah, tako brzo prođe sve što je lijepo. Sad nam preostaje čekati godinu dana do ponovnog susreta i veselja u školi povodom Svetog Nikole. No, kako je Nikolinje u školi bilo zapravo tek uvod, svi su znali da slijedi nastavak priče, ali ovog puta uz kućne prozore.

SVIM NIKOLAMA I NIKOLINAMA ŽELIMO SRETAN IMENDAN!!! Djelatnice PŠ Mađarevo

                                                                                                                                       G.R.

    

 

Dan sjećanja na Vukovar

(18. 11. 2016.)

 

Svake godine u mjesecu studenom učenici škola diljem Hrvatske  obilježavaju Dan sjećanja na Vukovar. Mnoštvo je načina da se dostojno obilježi taj dan iz hrvatske povijesti i da se generacijama djece rođenih u miru pokaže sva surovost rata, ali i cijena koju su platili mnogi u ratu za slobodnu i samostalnu Hrvatsku.

Ove godine, na naš poziv, obilježavanju Dana Vukovara pridružio nam se gosp. Kruno Ratković, sudionik Domovinskog rata, pripadnik Prve gardijske brigade „Tigrovi“, umirovljeni dočasnik Hrvatske vojske. Na samom početku paljenjem lampiona i minutom šutnje odali smo počast svim žrtvama poginulim u ratu, a zatim smo svi zajedno nazočili zanimljivom predavanju „iz prve ruke“. Učenicima je prikazan kraći film Ministarstva obrane Republike Hrvatske o padu grada heroja, nakon čega nam je gosp. Kruno prezentirao svoj ratni put,na koji je krenuo sa 17 godina, ranjavanje i daljnju službu do umirovljenja potkrijepivši svoje riječi nizom fotografija s ratišta na kojima je bio. Učenici su s punom pozornošću pratili izlaganje čitav školski sat, a najzanimljiviji dio je bio onaj kad su dijelove ratne opreme mogli sami isprobati.

Gosp. Kruno se zahvalio što smo ga pozvali i rekao da mu je bila čast doći i djeci govoriti o Domovinskom ratu jer žrtve branitelja i svih sudionika rata nikako ne smijemo zaboraviti, a mlade generacije treba poučiti  cijeniti ih.G.R.

 

 

 

Poludnevni izlet na Grebengrad

(24. 10. 2016.)

Već smo se pomalo pribojavali da će nam ove jeseni promaknuti planirani poludnevni izlet na Grebengrad zbog lošeg vremena, ali ipak nas je u ponedjeljak vrijeme poslužilo pa smo, naoružani dobrom voljom i spremnošću za avanturom, krenuli put Grebengrada. Nekada je taj izlet bio svake godine na „repertoaru“ no posljednji smo odradili prije 4 godine i pomalo smo bili u neizvjesnosti hoće li naši malci imati snage za planinarenje jer, ruku na srce, današnje generacije djece loše stoje s kondicijom.

Nakon sat i pol laganog hoda, uz zaustavljanje i „mali odmor“, stigli smo do odredišta. Kao što se dalo primijetiti, nakon okrjepe, učenici su imali snage i volje odigrati nogomet i brati kestenje. Potom smo posjetili utvrdu Grebengrad gdje su u tijeku arheološka iskapanja. Sasvim slučajno, svjedočili smo otkapanju okvira prozora na grebengradskoj kapeli. Učenici 4.razreda znali su podosta o prošlosti Grebengrada te smo imali pravu malu prezentaciju povijesti na terenu.

No, kako je izlet bio poludnevan, oko 13 h krenuli smo natrag računajući da će nam povratak ići brže nego dolazak. I tu smo se prevarili u računu!! Naši mali planinari počeli su osjećati posljedice umora te smo se više puta zaustavili da predahnemo i osmotrimo „promjene u prirodi u jesen“. Kasnili smo nekih dvadesetak minuta od predviđenog, ali smo ipak svi sretno stigli.

Čestitke svim đacima na uspješno odrađenom radnom danu, a čestitke i učiteljicama i teti kuharici. Pa i mi smo sve uspjele savladati brda i doline našeg nam lijepog brežuljkastog zavičaja. G.R.

 

 

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE - 14. 10.

I ove godine u našoj maloj školici obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Iako mjesec listopad vrvi danima kojima se nešto obilježava, ovo je ipak jedan od važnijih, i to s razlogom. Da ne bi bio slučaj kao s mlijekom: da je krava ljubičasta i da se mlijeko dobija iz tetrapaka, djecu je dobro podučiti da se za kruh naš svagdašnji oduvijek trebao uložiti trud i muka kako bi ga se imalo na stolu svaki dan. Osim toga, današnjim generacijama djece nepoznanica je glad i pojam da su neki ljudi, neka djeca – željni kruha. Ovakvim obilježavanjem nastojimo djecu potaknuti na razmišljanje, ali i na zahvalnost za ono što imamo svakodnevno u životu.

Obilježavanje je započelo kraćim svečanim programom učenika po razredima; recitacijama, pjesmom i plesom, nakon čega je uslijedio blagoslov i blagovanje hrane. Blagoslov je izrekao vlč. Vjekoslav Vidaček koji se rado odaziva našim pozivima na svečana događanja u školi.

Kako to biva, blagoslovljene hrane je bilo dovoljno za konzumaciju i još je preostalo da se podijeli svakome kako bi se ponijelo kućama. Ovakvim događajima njeguje se duh zajedništva i suradnje pa se zahvaljujemo svim roditeljima, bakama i ukućanima koji su na bilo koji način pridonijeli obilježavanju ovog dana u našoj školi. G.R.

 

DANI KRUHA U GRADIŠĆU - 13. 10.!

Iako su se ovih jesenskih dana zaredale kiše i loše vrijeme, u četvrtak, 13. 10. dan je bio kao stvoren za posjet našim dugogodišnjim domaćinima u Etno selu Gradišće, a razlog je bio uobičajen: radionice povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove Zemlje. Gdje bi se bolje i ljepše mogao obilježiti taj dan nego u prirodi i u autentičnom ambijentu seoskog imanja gdje se sve što smo pripremali moglo ispeći u kruškoj peći i starinskom šparetu.

Radilo se u dvije radionice:

Pizza iz krušne peći
Ježeki i kifleki iz rola.

Svaki od učenika se opredijelio za onu radionicu koja mu više odgovara, oprali su ruke i zasukali rukave pa je posao mogao otpočeti. Nakon zdušno obavljenog posla, nestrpljivo su čekali degustirati vlasite pekarske uratke. Za to vrijeme mogli su se zabavljati igrajući pikado ili kuglanjem, a nekolicina učenika je otišla u obližnji šumarak i nabrala pune džepove kestenja koje su potom pekli na tabli.

Naši srdačni domaćini podredili su se svakoj našoj želji ne bi li nam, kao redovitim posjetiteljima i suradnicima, udovoljili i ugodili jer mi smo ipak česti gosti. U ugodnom društvu i druženju vrijeme je brzo proletjelo. A da su se djeca stigla i naigrati, znaju mame koje su prale trenirke i hlače nakon povratka djece kućama. Dogodine, ako nas vrijeme posluži, vratit ćemo se opet.

Zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu. G.R.

   

 

VESELO KRENULI U PRVI RAZRED !

Prvi školski dan bio je osobito uzbudljiv za učenike 1. razreda. Stigli su u pratnji svojih roditelja te smo zajednički  veselo krenuli u pustolovinu školovanja. Na tom putu svima želim puno uspjeha, zadovoljstva i strpljenja. smiley

PREDŠKOLSKI SU PROŠLI DANI,

SAD ČEKAJU NAS ŠKOLSKE KNJIGE 

I UČITELJI NASMIJANI. smiley 

 

 

 

 


RASPORED ZVONA
 
Za matičnu školu, PŠ Podevčevo, PŠ Remetinec,
PŠ Ključ i PŠ Mađarevo

1. sat  8.00 - 8.45  

( užina za 1. i 2. razred )

2. sat  8.55 - 9.40  

( užina za 3., 4., 5. razred )

 3. sat  9.55 - 10.40 

( užina za 6., 7., 8. razred )

4. sat 10.55 - 11.40

 5. sat 11.45 - 12.30 

( prijevoz autobusa )

 6. sat 12.35 - 13.20  

( prijevoz autobusa )

 7. sat 13.25 - 14.10  

( prijevoz autobusa

 8. sat 14.15 - 15.00

( prijevoz autobusa - 

utorak i četvrtak  )

 

 
Za roditelje i učenike

Upisi u srednju školu

Dragi učenici i roditelji učenika osmog razreda u privitku se nalaze poveznice na  informacije uz upis u prvi razred srednje škole.

http://upisi.weebly.com

 

Centar izvrsnosti

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča
Kalendar
« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisni linkoviCMS za škole logo
Osnovna škola Novi Marof / Zagorska 23, HR-42220 Novi Marof / os-novi-marof.skole.hr / ured@os-novi-marof.skole.hr
preskoči na navigaciju