preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Novi Marof, 17. 11. 2020.

Poštovani roditelji, zahvaljujem na dosadašnjoj međusobnoj dobroj suradnji roditelja, učitelja, učenika, stručnih suradnika i ostalih djelatnika škole u ovom izazovnom vremenu pandemije Covida-19. Želio bih s vama podijeliti nekoliko aktualnih informacija.

U proteklom razdoblju u našoj školi nekoliko razrednih odjela moralo je nažalost biti u samoizolaciji, no nitko nije obolio i svi su se sretno vratili u školu i nastavili sa svojim školskim obavezama. Trenutačno je situacija u našoj školi prilično dobra, s obzirom na to da je stanje u našoj županiji ozbiljno. Sve su informacije transparentne, i molim Vas da i dalje o svemu obavještavate razrednike svoje djece jer su oni prva spona u suradnji između Vas i škole. Uvijek se možete obratiti i ravnatelju i stručnim suradnicima – stojimo na raspolaganju ako nešto nije jasno ili ako bilo što zatrebate. Svi zajedno moramo i dalje ustrajati na međusobnoj suradnji, povjerenju te biti maksimalno odgovorni prema sebi i drugima kako bismo što lakše prebrodili ovo vrijeme pandemije. Budimo strpljivi, savjesni, poštujmo epidemiološke mjere i upute kako bismo se što bolje nosili s ovim i za djecu i za nas odrasle izazovnim okolnostima.

Srdačno Vas pozdravljam,

Anđelko Bošnjak, ravnatelj

 

Novi Marof, 8. rujna 2020. 

Poštovani roditelji, dragi učenici, poštovane kolegice i kolege,

dopustite mi da vam se kratko obratim na početku školske godine 2020./2021. Na početku želio bih istaknuti kako ćemo kao škola učiniti sve da ova nova školska godina protekne u što mirnijem i za učenike i za djelatnike sigurnijem ozračju. Bilo je izazovno organizirati nastavu poštujući trenutačno vrijedeće epidemiološke preporuke, ali uz puno truda i organizacije naši učenici prate nastavu u svojim učionicama. Ponosan sam na sve učitelje, profesore, stručne suradnike, ali i na roditelje i učenike koji savjesno i motivirano, uz puno samodiscipline i truda rade svoj posao. U ovim novonastalim pandemijskim okolnostima nije bilo nimalo lako održavati ni pratiti nastavu na daljinu; a i sada kada su učenici ponovno u svojim učionicama moramo biti svjesni težine ove situacije i svih izazova s kojima ćemo se morati suočiti u školskoj godini koja je pred nama. Zahvaljujući ulasku u kurikularnu reformu za sve škole diljem Hrvatske osigurana je potrebna tehnička oprema i pokazalo se da je to u ovoj izvanrednoj situaciji itekako opravdano ulaganje u obrazovanje.

U novoj školskoj godini pozivam sve, i učenike i djelatnike, na odgovorno i savjesno ponašanje, na maksimalno poštivanje epidemioloških i pedagoških preporuka kako bi se učenici u školi osjećali sigurnima i motiviranima. Zahvaljujem svim kolegama učiteljima i tehničkom osoblju (domarima, spremačicama i spremačima, kuharicama, administrativnim djelatnicima) na dosadašnjoj suradnji, strpljenju i uloženim naporima; te svim učenicima želim dobrodošlicu u školu, a roditelje pozivam na redovitu suradnju s učiteljima, učiteljicama, stručnim suradnicima i ostalim djelatnicima škole!

Sretno svima u novoj 2020./2021. školskoj godini!

ravnatelj Anđelko Bošnjak

ZVIRANJEK

RASPORED POČETKA I KRAJA NASTAVNOG DANA
 

PRIJEPODNEVNA SMJENA - NIŽI RAZREDI

8:00 - 11.50

POPODNEVNA SMJENA - VIŠI RAZREDI

12:45 - 18:05

 

Za roditelje i učenike

PRIMANJE RODITELJA


IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Centar izvrsnosti


TražilicaOglasna ploča

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Obrazovanje

Ustanove

preskoči na navigaciju